Langs de heij 5, 6136 KR Sittard | 046 - 45 85 550


09-05-2018

Is uw website mobiel-vriendelijk?

Na de Google-Panda en Penguin updates lijkt het nieuwe algoritme, waarbij mobiel-vriendelijke websites hoger scoren in de mobiele zoekresultaten, nu definitief te worden uitgerold.
David Naylor, van het Britse Bronco, publiceerde afgelopen week een artikel dat duidelijk hierop wijst.
Zeker gezien het feit dat de meeste site-eigenaren die hun posities zagen dalen ook daadwerkelijk mobiele usability problemen hebben en het nog maar enkele weken geleden is dat Google waarschuwingsmails verstuurde naar site-eigenaren waarvan de website (nog) niet mobiel-vriendelijk is.

Ook als u niet geïnteresseerd bent in goede zoekresultaten is het gezien het enorm toegenomen gebruik van mobiele apparaten steeds belangrijker om bezoekers van uw website mobiele gebruikersvriendelijkheid te bieden.
Een website heeft immers een andere functie dan een reclamebord of een advertentie.
Waar u hoopt dat men zich uw reclamebord of advertentie zal herinneren zodra er een behoefte voor uw product of dienst ontstaat; is deze behoefte er als uw website wordt bezocht al en is het van belang om bezoekers niet weg te jagen maar aan te moedigen om op uw website te blijven en verder te klikken.

Controleer hier of uw website al mobiel-vriendelijk is.

Is uw website niet mobiel – vriendelijk?
Neem dan contact op om een vrijblijvende afspraak te maken, zodat we samen met u kunnen bekijken wat er gedaan moet worden om uw website mobiel – vriendelijk te maken.< Terug naar het overzicht